Monday, January 8, 2018

Nak kurus? Embun Botanical Drink Kan Ada

Embun Mixed Botanical Drink ni adalah minuman berkhasiat untuk menurunkan berat badan.



EMBUN merupakan formulasi terbaik dan terkini dengan gabungan estrak buah-buahan dan bahan semulajadi untuk diet yang sihat. . Embun terdiri dari 11 bahan utama iaitu:-
1. Garcinia Cambogia
2. African Bush Mango
3. Grape
4. Almond
5. White Kidney Bean
6. Gingko Biloba
7. Green Coffee Bean
8. Flaxseed
9. L-Carnitine
10.MCT Oil
11. Stevia

Kenapa anda perlu dapatkan EMBUN? 
*Diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
*Tiada kesan sampingan yang negatif
*Tidak perlu diet ketat dan berlapar
*Mengawal selera makan
* Melancarkan system pencernaan/mengatasi sembelit
*Mengempiskan perut, mengecilkan punggung, peha dan pipi berlemak
*Mencantik & mencerahkan kulit secara semulajadi
*Membantu mengekalkan keseimbangan gula dalam darah
*Meningkatkan tenaga dan kadar metabolisma
*Membantu merawat pedih ulu hati
*Kesan seawal 7 hari
*Lulus KKM (pengkelasan di bawah makanan) .



 Di packing dalam bentuk sachet untuk memudahkan cara pengambilan. Hanya 3 langkah mudah - Goncang - Koyak - Minum Mudah kan? Lepas ni takde alasan lagi terlupa nak makanla tak sempat la malas la dan macam2 alasan lagi. . Embun boleh di bawa ke mana sahaja. Even masa tunggu traffic lite dalam kereta pun boleh minum. Tapi waktu terbaik untuk minum embun ni ialah waktu pagi sebelum sarapan.



So, lets grab Embun sementara promosi masih ada. Postage pun percuma.

Berapa harga Embun Botanical Drink ni?

Introduction Price : WM  RM118 RM88 dan EM RM 123 RM93
Nak cod? Boleh contact Nissa 017-3745383 cod area Ampang dan Cheras

No comments:

Post a Comment