Friday, May 9, 2014

Mahu keluar dari Comfort Zone?

Mahu keluar dari comfort zone?
Mahu simpanan 5 angka?

Sertai kami di group Menuju Puncak di bawah naungan kumpulan Jutawan Muslimah Shaklee
Selalu yang tanya apa faedahnya kalo join ahli Shaklee ni?

Of course la ada faedah, kalau tak de faedah mesti takde orang yang join Shaklee

Shaklee akan beri 3C pada semua member Shaklee. Apa itu 3C?
3C - CASH, CAR and CONFERENCE

1) Cash -Dengan menjadi ahli Shaklee, akan melayakkan anda mendapat untung retail sebanyak 20% ~ 30%

Bukan itu sahaja, setiap produk Shaklee adalah unik dan mempunyai Unit Volume (uv) nya sendiri. Jadi sekiranya jumlah pembelian anda melepasi uv yang ditetapkan, anda layak dapat Cash Bonus.
Anda ada dua pilihan dengan menjadi ahli Shaklee, samada mahu makan sendiri atau pun serius untuk bisnes. Sekiranya serius untuk bisnes, lebih banyak uv atau pun lebih banyak sales anda, lebih banyak juga Cash Bonus akan anda nikmati.
Sekiranya and berjaya hit 3000uv, TAHNIAH!!!! Anda berjaya naik rank dari Distributor kepada SUPERVISOR.2) Car -Syarat minima untuk mengikuti Car Subsidy Program ialah dengan menjadi Supervisor. Semakin besar uv anda, maka semakin hampir anda untuk melengkapkan program ini.
Ada dua pilihan, 3 bulan program atau pun 4 bulan program. Anda perlu dapat fleet uv sebanyak 30,000uv sekurang-kurang nya dalam masa 3 atau 4 bulan berturut-turut baru anda akan diberi Car Bonus.

Orang selalu tanya, Shaklee bagi kerete ke sebijik?
Tidak...Shaklee akan membayar anda dalam bentuk cash. Terpulang anda nak gunakan duit itu untuk membeli kereta ataupun tidak. 3) Conference - Shaklee juga menawarkan Conference di dalam negara mahupun luar negara.

Dalam Negara

Kali ini, Local conference akan diadakan di Sunway Resort Hotel dan Spa. Sekiranya cukup point, anda boleh membawa pasangan anda sekali. Dan ada dinner khas untuk yang layak.
 

Luar Negara

Tahun ini, Conference akan diadakan di Italy.
Manakala untuk orang Muslim juga diberi pilihan untuk pakej percutian 5 bintang secara percuma menunaikan Umrah. BEST KAN??
 

Faedah lain

Syukur Alhamdulillah, I am in the right group, banyak faedah sangat sangat sangat.... syukur sangat... memang tak salah langkah berada dalam group sekarang ♥♥♥♥
Daripada seorang yang biasa2 kini saya dan suami menjadi Luar biasa
Daripada seorang muslimah yang daif, alhamdulillah sedang berusaha untuk menjadai muslimah yang sejati
Kalau anda semua berminat nak tahu lebih lanjut, berminat nak jadi ahli dan buat bisnes, InshaAllah saya akan buat sehabis baik untuk guide anda semua agar anda semua pon dapat merasa 3C dari Shaklee dan faedah2 yang best dari group  ni.
 
Berubahlah untuk yang tersayang
Whatsapp 017-3745383 - Nisa
 
 

No comments:

Post a Comment