Monday, September 22, 2014

Shopping di Shawl For You di Shah Alam


Hari minggu tapi tak tahu nak buat apa. Tetiba teringat yang Shawlforyou ada buat sale
Pagi-pagi lagi dah bangun siap-siap nak keluar tapi encik suami tak bangun lagi. Anak pun dua-dua belum bangun. End up angkut anak yang kecik pegi jalan-jalan area Axis Atrium

Balik rumah, encik asben dengan si abang dah bangun dan siap2. Apalagi, mama hati berbunga-bunga la nak pi menyoping shawl

Kami ke Shah Alam melalui Federal highway daripada Ampang. Lebih kurang pukul 12.30 tengah hari baru sampai Butik Shawlforyou. Wow...sale memang best...Tapi warna yang berkenan dihati tu yang tak de. At last beli jugak 2 shawl

70% sale tu

 Lepas less 2 shawl baru RM22.20. Best tak? bestkan
Yang lain2 pun memang best cuma mmg budget nak beli warna merah dan kuning sebenarnya. Tapi kuning tak de yang betul2 kuning yang Nisa nak. So beli je la warna coco yg sweet tu

Lepas tu kami pegi blok blakang Shawlforyou pulak. Dekat situ ada butik baru Sakura Scarf dan Butik nama Ramarama. beli apa plak dekat sana?
Nisa beli lips scrub
Apa tu lips scrub? meh nak tunjuk gambar. Tapi baru test pakai 2x. Tak tau nak review best ke tak..Tgu sampai habis dulu baru I review okey

Lips Scrub pilihan I mestilah honeydew flavour

Rasa scrub ni macam letak gula pasir yang berperisa hhoneydew dekat bibir, pastu gosok2. Nak review? Tgu sampai habis dulu na
Ada banyak perisa, ada lips scrub chocolate, mango, orange, strawberry, blueberry etc.

Sebelum balik tangkap gambar dulu  buat kenangan
Peneman setia mama

Tombam nya muka. Dah gemuks la tu



Oh..lupa plak..ada lagi 1 shawl yang dibeli

macam karpet la pulak


4 comments:

  1. laku juga shawl eik...

    http://www.nukilanfauzan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shawl memang laku pun...
      nati nak terjah blog fauzan

      Delete
  2. Replies
    1. Best shawl ni....tak nyesal beli..dah la murah

      Delete